U13 liga 3 nederlag i Aarslev

07. maj 2024 kl. 06:47

U13 Liga 3

Aarslev BK - OB 4-0

Det blev heller ikke denne søndag, at liga 3 skulle have point på kontoen efter et ærgerligt nederlag på 4-0 til Aarslev.

Til dagens kamp var der mange afbud, hvor vi måtte stille uden rigtig målmand og betød spillere fra liga 5

1.Halvleg:

Kampen starter egentlig som vi gerne vil.

Med meget boldkontrol, hvor vi især gennem midten får skabt flere rigtig gode gennembrud og et par chancer, hvor skarpheden manglede.

I stedet straffes vi for uskarpheden efter 12. minutters spil, hvor Aarslev scorer på deres første chance i kampen.

Det lader os dog ikke slå ud, hvor vi igen overtager spillet, men igen er det lige ved og næsten.

Aarslev straffer os til sidst i halvlegen med mål til både 2-0 og 3-0 efter en scoring fra spids vinkel og et straffespark

Alt i alt. En første halvleg, hvor Aarslev er ultra effektive og hvor hvis vi havde været lige så effektive godt kunne have scoret 4-5 mål.

2. Halvleg:

I anden halvleg bliver vi endnu mere dominerende på bolden. Vi sidder på spillet og spiller os frem til mange halve chancer og også et par rigtig store efter fine opspil både igennem midten og over kanterne.

Scoret får vi dog ikke.

I stedet scorer Aarslev til 4-0 efter 52 minutter fra en spids vinkel første gang de reelt er i nærheden af vores mål i 2. halvleg.

Vi bliver dog ved og kunne også have reduceret, men brænder desværre et straffespark til sidst.